Je huis verkopen in Alphen aan den Rijn

Je wilt je huis verkopen in Alphen aan den Rijn. Heb je dan echt een makelaar nodig? Een makelaar inschakelen maakt het verkoopproces van je huis een stuk gemakkelijker. Makelaar Gaby Paans van Woondroom Alphen neemt al je zorgen uit handen en zorgt voor professionele begeleiding gedurende het gehele verkooptraject. Je krijgt advies en wordt langs alle formaliteiten geloodst. Als ervaren verkoopmakelaar in de regio Alphen aan den Rijn vertellen we je graag meer over de voordelen. 

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen als je besluit om je huis te verkopen in Alphen aan den Rijn? Neem dan geheel vrijblijvend contact en maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Eerst meer informatie willen ontvangen? Bel ons via  0172 – 76 4444

Deskundig en persoonlijk advies bij het huis verkopen in Alphen aan den Rijn

Wanneer je je woning in Alphen aan den Rijn gaat verkopen, is het prettig om een deskundige sparringpartner naast je te hebben. Een huis verkopen is meer dan alleen een bord in je tuin zetten. Er komen veel zaken bij kijken, en dan niet alleen de bekende zaken als de bezichtigingen en een persoonlijk verkoopplan opstellen. Ook de woningpresentatie op internet en social media hoort erbij.

Snel verkopen en een goed bod ontvangen

Natuurlijk wil je dat je woning zo snel mogelijk verkocht wordt. Maar je wilt ook zeker weten dat er alles aan gedaan is om de hoogst mogelijke vraagprijs te krijgen. Tijd dus voor je eigen betrouwbare adviseur. We vervullen graag de rol van makelaar in Alphen aan den Rijn. Waarom kies je voor ons makelaarskantoor? We hebben de voordelen voor je op een rij gezet:

 • Goed zicht op de lokale huizenmarkt;
 • Veel kennis en expertise in huis;
 • Een unieke verkoopstrategie;
 • 6 dagen per week van 9.00 – 21.00 uur bereikbaar;
 • Hoge beoordelingen op Funda;
 • Het compleet verzorgen van een energielabel;
 • Je betaalt een reeële courtage aan ons, die eerlijk en logisch is.

Wat wij als makelaar voor je kunnen betekenen

Als makelaar bieden we volledige begeleiding bij het verkopen van je huis in Alphen aan den Rijn. Dat betekent dat we actief en snel meedenken bij vragen als:

 • Wat is de marktwaarde van mijn huis? 
 • Hoe kan ik mijn woning het beste presenteren?
 • Wat is de juiste prijs; ook in verhouding met prijzen in de omgeving? 

Wat we vervolgens doen:

 • Opstellen van een verkoopplan op maat, waarbij je kunt kiezen welke taken je zelf wilt uitvoeren; 
 • Eerlijk beoordelen van de woning, inclusief een inschatting van de huidige marktwaarde en eventuele taxatie;
 • Opstellen van een complete woningpresentatie;
 • Inzetten van Funda, social media en andere (netwerk)tools, zoals onze ZonZone-service;
 • Verzorgen van bezichtigingen (binnen 48 uur!);
 • Begeleiden bij de onderhandeling en deal;.

En stel dat de juiste koper zich niet zo snel aandient? Ook dan blijven we hard voor je lopen, net zolang tot je huis in Alphen aan den Rijn verkocht is! 

Je huis verkopen, hoe gaat dat?

Het verkopen van je woning kan een ingewikkeld proces zijn. Er zijn veel verschillende stappen en beslissingen die genomen moeten worden. Hieronder volgt een stappenplan die je op weg helpt bij het verkopen van je huis in Alphen aan den Rijn.

Stap 1: Kies een makelaar

Een goede makelaar helpt je met je huis in de verkoop zetten. Kies daarom zorgvuldig een makelaar die past bij je wensen en behoeften.

Stap 2: Verkoopplan opstellen

Samen met je makelaar bepaal je de verkoopstrategie. In het verkoopplan staat onder beschreven wat de huidige staat is van de woning, inclusief taxatie en inschatting marktwaarde. Ook de daadwerkelijke vraagprijs wordt bepaald. Daarnaast stellen we een woningpresentatie op met de inzet van Funda en social media.

Stap 3: Maak je huis verkoopklaar

Zorg dat je huis er op zijn best uitziet. Ruim op, maak schoon en zorg voor een neutrale uitstraling. Dit kan helpen bij een snellere verkoop.

Stap 4: De bezichtigingen

Potentiële kopers zullen je huis willen bezichtigen. Zorg dat je huis er dan ook tip-top uitziet en dat je zelf ook goed voorbereid bent.

Stap 5: Onderhandelingen

Wanneer er een koper is gevonden, gaan de onderhandelingen beginnen. De makelaar begeleidt je aan de onderhandelingstafel.

Stap 6: De koop sluiten

Als alles akkoord is, wordt de koopakte opgesteld en getekend. Daarna volgt de overdracht bij de notaris en is de verkoop van je huis definitief.

Wat kost een verkoopmakelaar? 

We houden van lage kosten en duidelijkheid vooraf. Als verkoopmakelaar behartigen we graag je belangen. De courtage die wij hiervoor rekenen bedraagt 0,9 % – 1,5 % van de koopsom (inclusief btw) afhankelijk van het soort woning en de hoogte van de koopsom.

Makelaar met uitstekende beoordelingen op Funda 

De makelaars van Woondroom Alphen hebben al meer dan 300 mensen tot hun volle tevredenheid geholpen met de verkoop van hun huis in regio Alphen aan den Rijn, zo blijkt ook uit onze beoordeling op Funda. Zo zijn we gemiddeld genomen beoordeeld met maar liefst een 9,1! We krijgen een 9 op het gebied van lokale marktkennis en zelfs een 9,2 voor onze service en begeleiding.

Neem contact met ons op 

Je wilt je huis in Alphen aan den Rijn natuurlijk zo snel mogelijk verkopen en het liefst een zo hoog mogelijk bod ontvangen. Onze makelaar gaat dit voor je realiseren. Wij regelen de verkoop van begin tot eind. Zodat je je kan bezighouden met andere belangrijke zaken, bijvoorbeeld een nieuw huis kopen!

Heb je vertrouwen in onze verkoopprocedure? Neem dan direct contact met ons op, dan plannen we een persoonlijk gesprek. Voor meer informatie of bij vragen kun je bellen naar 0172- 76 4444. We staan graag voor jou klaar!