Je huis verkopen in Alphen aan den Rijn

Je wilt je huis verkopen in Alphen aan den Rijn. Heb je dan echt een makelaar nodig? Makelaar Gaby Paans van Woondroom Alphen neemt al je zorgen uit handen en zorgt voor professionele begeleiding gedurende het hele verkooptraject. Je krijgt advies en wordt langs alle formaliteiten geloodst. Als ervaren verkoopmakelaar in de regio Alphen aan den Rijn vertellen wij je graag meer over de voordelen. 

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen als jij besluit om je huis te verkopen in Alphen aan den Rijn? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek. Eerst meer informatie willen ontvangen? Bel ons dan op 0172 – 76 4444

Deskundig en persoonlijk advies bij het huis verkopen in Alphen aan den Rijn

Wanneer jij je huis in Alphen aan den Rijn gaat verkopen, is het prettig om een deskundige sparringpartner naast je te hebben. Een huis verkopen is immers meer dan alleen een bord in de tuin zetten. Er komen veel zaken bij kijken, en dan niet alleen de bekende zaken als bezichtigingen en een persoonlijk verkoopplan opstellen. Ook de woningpresentatie op internet en social media hoort erbij.

Snel verkopen en een goed bod ontvangen

Natuurlijk wil je dat je woning zo snel mogelijk verkocht wordt. Maar je wilt ook zeker weten dat er alles aan gedaan is om de hoogst mogelijke vraagprijs te krijgen. Tijd dus voor je eigen betrouwbare adviseur: je makelaar in Alphen aan den Rijn. Wij vervullen graag deze rol. Waarom kies je voor ons makelaarskantoor? We hebben de voordelen voor je op een rij gezet:  

 • Goed zicht op de lokale huizenmarkt;
 • Veel kennis en expertise in huis;
 • Een unieke verkoopstrategie;
 • 6 dagen per week van 9.00 – 21.00 uur bereikbaar;
 • Hoge beoordelingen op Funda;
 • Je betaalt een vaste lage courtage aan ons, die eerlijk en logisch is.

Wat wij als makelaar voor je kunnen betekenen

Woondroom Alphen biedt volledige begeleiding bij het verkopen van je huis in Alphen aan den Rijn. Dat betekent dat we actief en snel meedenken bij vragen als: 

 • Wat is de marktwaarde van mijn huis? 
 • Hoe kan ik mijn woning het beste presenteren
 • Wat is de juiste prijs; ook in verhouding met prijzen in de omgeving? 

Wat wij vervolgens doen:

 • Opstellen van een verkoopplan op maat, waarbij je kunt kiezen welke taken je zelf wilt uitvoeren; 
 • Eerlijk beoordelen van de woning, inclusief een inschatting van de huidige marktwaarde en eventuele taxatie
 • Opstellen van een complete woningpresentatie;
 • Inzetten van Funda, social media en andere (netwerk)tools, zoals onze ZonZone-service;
 • Verzorgen van bezichtigingen (binnen 48 uur!);
 • Begeleiden bij onderhandeling en deal; 

En stel dat de juiste koper zich niet zo snel aandient? Ook dan blijven we hard voor je lopen, net zolang tot jouw huis in Alphen aan den Rijn verkocht is! 

Wat kost een verkoopmakelaar? 

Woondroom Alphen houdt van vaste lage kosten en duidelijkheid vooraf. Als verkoopmakelaar behartigen wij je belangen voor een bedrag vanaf € 2.350 inclusief btw. De courtage bedraagt 1,21 % – 1,5 % van de koopsom. 

Makelaar met uitstekende beoordelingen op Funda 

De makelaars van Woondroom Alphen hebben al meer dan 300 mensen tot hun tevredenheid geholpen met de verkoop van hun woning in regio Alphen aan den Rijn, zo blijkt ook uit onze beoordeling op Funda. Zo zijn wij gemiddeld genomen beoordeeld met maar liefst een 9,1! Wij krijgen een 9 op het gebied van lokale marktkennis en zelfs een 9,2 voor onze service en begeleiding. 

Snel je huis verkopen in Alphen aan den Rijn met Woondroom Alphen 

Je wilt je huis in Alphen aan den Rijn natuurlijk zo snel mogelijk verkopen en het liefst een zo hoog mogelijk bod ontvangen. Je makelaar van Woondroom Alphen gaat dit voor je realiseren. Wij regelen de verkoop van begin tot eind. Zodat jij je kan bezighouden met andere belangrijke zaken, bijvoorbeeld een nieuwe woning vinden!

Heb je vertrouwen in onze verkoopprocedure? Neem dan direct contact met ons op, dan plannen we een persoonlijk gesprek. Voor meer informatie of bij vragen kun je bellen naar 0172- 76 4444. Wij staan graag voor jou klaar.