Huis kopen in Alphen aan den Rijn

Overweegt u een huis te kopen in Alphen aan den Rijn? Dan bent u waarschijnlijk het internet aan het afspeuren om het woningaanbod te bekijken. Lekker op Funda mooie woningen bekijken tot u de perfecte woning gevonden heeft. Maar de stap van woningen zoeken op internet naar daadwerkelijk overgaan tot kopen doe je niet zomaar! U doet er goed aan een makelaar uit Alphen aan den Rijn in de hand te nemen, die u tijdens het proces begeleidt en adviseert.

Woondroom Alphen biedt volledige aankoopbegeleiding bij uw woonwens. Dat betekent dat we actief en snel meedenken bij vragen als:

 • hoe pak ik het bieden aan?
 • hoe lang staat dit huis al te koop?
 • wat is de juiste prijs, ook in verhouding met prijzen in de omgeving?
 • zijn er geplande veranderingen in de directe omgeving van deze woning?

Huis kopen? Dit is wat Woondroom Alphen voor je kan betekenen

Indien u ons inschakelt om u te helpen een huis te kopen in Alphen aan den Rijn, staan we u op diverse manieren bij. Nadat we uw wensen geïnventariseerd hebben, speuren we de woningmarkt voor u af tot we de juiste woning gevonden hebben. Daarbij wordt u natuurlijk altijd op de hoogte gehouden, ook van woningen die nog op de woningmarkt moeten verschijnen. Uiteraard kunt u ondertussen zelf ook gewoon blijven doorzoeken in het aanbod mooie koopwoningen!

Wanneer we een woning op het oog hebben, gaan we als volgt verder:

 • meegaan vanaf de eerste of tweede bezichtiging om te wijzen op eventuele aandachtspunten;
 • eerlijk beoordelen van de woning, eventueel in combinatie met een bouwkundig rapport;
 • opvragen van milieugegevens en bestemmingsplannen;
 • begeleiden bij onderhandeling;
 • beoordelen van de deal en de koopakte;

Als aankoopmakelaar staan we u bij van A tot Z en begeleiden we u dus tot aan de oplevering van uw nieuwe woning.

Wat kost het inschakelen van een aankoopmakelaar?

Woondroom Alphen houdt van vaste lage kosten en duidelijkheid vooraf. Als aankoopmakelaar behartigen wij uw belangen voor een vast bedrag van € 1.995,- inclusief opstartkosten en btw.

Waarom steeds meer mensen Woondroom Alphen inschakelen voor het kopen van een huis in Alphen aan den Rijn

Onze aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn hebben al vele mensen geholpen een mooi huis te kopen. Mensen kiezen om allerlei redenen voor ons:

 • Ervaren
 • Goede reviews
 • Vaste lage courtage
 • Korte lijnen
 • Goed bereikbaar
 • Flexibel
 • Bezichtigingen binnen 24 tot 48 uur

Wonen in Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn is een plaats gelegen in de provincie Zuid-Holland. De plaats ligt in het zogeheten Groene Hart, een gebied in de randstad dat relatief dunbevolkt is, om de natuur er te kunnen behouden. Alphen aan den Rijn ligt aan twee rivieren: de Oude Rijn en de Gouwe. De stad kent een rijke geschiedenis en is daarom rijk aan monumenten, kunst en cultuur. Van een Romeins badhuis tot een Korenmolen, diverse kerken en een grafkapel: in de stad is genoeg te bezichtigen. Desondanks wordt de stad ook vaak erg modern genoemd.

Veel “Alphenaren” zien de plaats, ondanks de omvang, nog altijd aan als dorp. De gemeente bestaat uit de kernen Aarlanderveen, Alphen aan den Rijn, Benthuizen, Boskoop, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn en Zwammerdam.

Onafhankelijk en betrouwbaar advies

Bedenk: wanneer u een woning gaat bezichtigen, heeft u vaak te maken met de makelaar van de verkopende partij. Deze verkoopmakelaar kan u uiteraard over het huis informeren, maar zal daarbij altijd de belangen van de verkoper behartigen, niet die van u.

Bij het aankopen van een huis koopt u niet alleen een pand, maar eigenlijk ook de buurt. U wilt dus betrouwbare informatie én de beste prijs. Tijd voor uw eigen onafhankelijk adviseur: uw eigen en betrouwbare aankoopmakelaar voor het kopen van een huis in Alphen aan den Rijn!

Vraag direct aankoopbegeleiding voor het kopen van een huis in Alphen aan den Rijn aan!

Benieuwd hoe wij als makelaardij úw aankoop kunnen begeleiden? Neem snel contact met ons op via info@woondroomalphen.nl of 0172 – 76 4444, 6 dagen per week bereikbaar van 9.00 uur tot 21.00 uur.

Wilt u liever een huis verkopen in plaats van aankopen? Ook voor verkoop van uw huis in de regio Alphen aan den Rijn bent u bij ons aan het juiste adres.

En nieuwsgierig naar hoe andere klanten onze service ervaren? Neem eens een kijkje bij de klantbeoordelingen. Woondroom Alphen: alles behalve hetzelfde.