Wie wij zijn

Woondroom Alphen: hét makelaarskantoor van Alphen aan den Rijn en omstreken!

Je wilt je huis verkopen of juist een huis kopen.
Eén van de belangrijkste momenten in je leven, dus het moet in één keer goed.  De huizenmarkt staat in het teken van schaarste. Wil jij daarvan profiteren?  

Onze filosofie is ‘alles behalve hetzelfde’; en dat merk je!
Het team van Woondroom Alphen weet hoe de hazen lopen, behoed je voor gedoe en stress en helpt je het maximale resultaat te bereiken.

We kennen de woningmarkt in en om Alphen aan den Rijn op ons duimpje en zijn allemaal op de hoogte van alle huizen die we kopen en verkopen. Onze expertises vullen elkaar aan, dus door als team voor jou te werken, bereiken we meer!

Met vriendelijke groet,
Sam Paans (l)
Gaby Paans (r)

Wat doen wij anders? 

Wij bieden alles wat je van een ervaren makelaar mag verwachten: deskundig en onafhankelijk advies, snelle (re)acties en natuurlijk een grote kennis van de woningmarkt – en dat alles tegen een eerlijk tarief. En net even anders dan bij andere makelaars.

Vaste lage courtage bij verkoop

Wij begrijpen dat je het liefst een makelaar inschakelt die zo goedkoop mogelijk is. Daarom hangen wij aan onze deskundigheid en ervaring graag een eerlijk prijskaartje, zonder onduidelijkheden. 
Bij ons betaalt u vaste lage kosten. En alle genoemde bedragen zijn inclusief btw. Zo garanderen wij dat je met Woondroom Alphen echt een voordelige makelaar heeft! 

Grote bereikbaarheid en snelle reactie

Het tempo in de huizenmarkt ligt vaak hoog, zodat je snel moet reageren op een aanbod. 
Dan is het prettig om samen te werken met een makelaar die vrijwel altijd bereikbaar is en snel weet te schakelen. 
Woondroom Alphen is standaard 6 dagen per week bereikbaar, van 9.00 uur tot 21.00 uur. 

Wat zijn onze makelaarsdiensten?

Of het nu gaat om een appartement, een eengezinswoning of een villa: wij helpen je graag bij aankoopverkoop en taxatie

Benieuwd of jouw droomhuis al te koop staat? Neem snel een kijkje in het actuele woningaanbod in regio Alphen aan den Rijn.

Hoe beoordelen klanten ons?

Als gediplomeerd vastgoedspecialist ontvangen wij graag reviews van onze klanten. 

Onze klanten beoordelen ons op Funda met een 9,4! Zij geven ons een 9,3 voor lokale marktkennis, een 9,5 voor service en een 9,5 voor begeleiding.

Makelaar nodig? 

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek? Neem snel contact met ons op via info@woondroomalphen.nl of 0172 – 76 4444, 6 dagen per week bereikbaar van 9.00 uur tot 21.00 uur.