Wilt u een taxatie van uw woning in Alphen?

Als ervaren taxateur in de regio Alphen aan den Rijn vertellen wij u graag over de voordelen.

Duidelijke waardebepaling

Soms is het handig om een duidelijke waardebepaling van uw (toekomstige) huis te hebben. Bijvoorbeeld als u financiering nodig heeft, omdat u een huis wilt kopen of als u uw huidige woning wilt verbouwen of verkopen.

Wanneer een verzekeraar of hypotheekverstrekker dus om de actuele marktwaarde van een woning vraagt, is het tijd om een gecertificeerd taxateur in te schakelen! Wat doet een taxateur?

Woondroom Alphen is aangesloten bij het NWWI en verzorgt onafhankelijke vastgoedtaxaties. Dat betekent dat we actief en snel meedenken bij vragen als:hoeveel is mijn huis momenteel precies waard?wat is de bouwkundige staat van mijn woning?

Welke gegevens wij vervolgens in het taxatierapport vermelden:

  • waardeoordeel, inclusief onderbouwing;
  • aard, grootte en indeling van de woning en bijbehorend perceel;
  • esthetische en bouwkundige kwaliteit en de staat van onderhoud;
  • eventuele verontreiniging;
  • privaatrechtelijke aspecten, zoals zaken rondom bestemmingsplan of erfpacht;
  • publiekrechtelijke aspecten, zoals zaken rondom voorkeursrecht of monumentale status;

Met het taxatierapport heeft u niet alleen een goed beeld van de actuele waarde van het huis, maar ook van eventuele (bouwkundige) bijzonderheden.

Wat kost een taxateur?

Woondroom Alphen houdt van vaste lage kosten en duidelijkheid vooraf. Wij verzorgen uw taxatie voor een vast bedrag van € 795,- inclusief btw en alle kosten.

Taxatie aanvragen?

Benieuwd naar de waardebepaling van úw woning? Neem snel contact met ons op via info@woondroomalphen.nl of 0172 – 76 4444, 6 dagen per week bereikbaar van 9.00 uur tot 21.00 uur. 

Heeft u al een taxatierapport, maar zoekt u nog een makelaar voor aankoop of verkoop? Ook voor aankoopbegeleiding en verkoopbegeleiding in de regio Alphen aan den Rijn bent u bij ons aan het juiste adres.

En nieuwsgierig naar hoe andere klanten onze service ervaren? Neem eens een kijkje bij de klantbeoordelingen. Woondroom Alphen: alles behalve hetzelfde.