Stille verkoop in Alphen aan den Rijn

Jouw woning verkopen in de stille verkoop in Alphen aan den Rijn? Maak dan kennis met Woondroom Alphen. Wij helpen je jouw huis te verkopen zonder dat de hele stad er weet van heeft. Dus geen ‘Te koop’ bord in de tuin en geen advertentie op Funda. Desondanks bereik je dankzij onze hulp de geïnteresseerde doelgroep.

Stille verkoop in Alphen aan den Rijn 

  • Bezichtigingen binnen 24 à 48 uur
  • Een vaste lage courtage, wel zo eerlijk en overzichtelijk
  • 6 dagen per week bereikbaar, van 09.00 tot 21.00 uur
  • Onafhankelijk en betrouwbaar advies
  • Uitstekende beoordelingen op Funda
  • Wij denken snel en actief mee

Kies jij ook voor de stille verkoop in Alphen aan den Rijn? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek met een van onze makelaars. Dan bespreken we samen wat voor jou kunnen betekenen.

Hoe werkt een stille verkoop? 

Een stille verkoop betekent dat je de verkoop van jouw woning niet met de buitenwereld wilt delen. Je kiest zelf op welke websites je wel of niet wilt verschijnen. Zo zorg je ervoor dat jouw huis niet zomaar door iedereen bekeken kan worden. En voorkom je dat nieuwsgierigen enkel jouw woning willen bekijken zonder serieuze koopplannen te hebben.

Waarom kiezen voor een stille verkoop in Alphen aan den Rijn? 

Er zijn verschillende situaties denkbaar waarom men kiest voor een stille verkoop in Alphen aan den Rijn. Zo kan je jouw woning simpelweg niet aan het grote publiek willen tonen omwille van privacy- of veiligheidsredenen of verkoop van de woning na scheiding. Of dat je niet wilt dat iedereen weet dat jouw huis in Alphen aan den Rijn te koop staat.

Makelaar in Alphen aan den Rijn 

Het kan ook zijn dat je meer tijd wenst, dat je al een geïnteresseerde potentiële koper hebt gevonden of dat je alleen onder bepaalde voorwaarden jouw woning wilt verkopen in Alphen aan den Rijn. Wat de reden ook is: wij staan voor je klaar en begeleiden je door het gehele verkoopproces.

De kosten die wij hanteren 

Als makelaar in Alphen aan den Rijn vinden wij het belangrijk dat we voorafgaand aan onze samenwerking duidelijk maken welke courtage en tarieven wij rekenen. Wij hanteren een bedrag van € 2.350 inclusief btw. Onze vaste lage courtage bedraagt 1,21 % – 1,5 % van de koopsom.

Wil je jouw woning ook in de stille verkoop zetten in Alphen aan den Rijn? Neem dan contact op met uw makelaar in Alphen aan den Rijn op, dan maken we een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Als je met ons in zee gaat, kun je rekenen op een discrete verkoop.